E-Bikes ATB
E-Bikes Sportieve fietsen Stadsfietsen
Nieuwe fietsen Gebruikte fietsen

MERIDA SCULTURA DISC 200 MAT METALLIC ZWART MET HYDRAULISCHE SCHIJFREMMEN EN SCULTURA DISC 200 MATT METALLIC BLACK/TEAM REPLICA

-20%
Soort:  Racefiets, Heren
Kleur:  Mat Metallic Zwart
Maat:  52 cm
Wielmaat:  28"
Remmen:  Hydraulische schijfremmen
Gewicht:  9.7 kg
Modeljaar:  2017
Bijzonderheden:  De Merida Scultura Disc 200 is een lichte aluminium racefiets met carbon voorvork en mechanisch schijfremmen. Met zijn 2x9 Shimano versnellingen is de Scultura 200 een ideale fiets voor de recreatieve wielrenner. De schijfremmen zorgen voor goede remprestaties, ongeacht de omstandigheden. 25mm banden zorgen er voor dat de Scultura 200 comfortabel is zonder in te leveren op sportiviteit zodat je moeiteloos lange ritten maakt. MERIDA SCULTURA Disc 200 RACEFIETS met schijfremmen LET OP: DEZE FIETS WORDT GELEVERD MET EEN VERVANGENDE VOORVORK IVM DE EERDERE TERUGROEPACTIE + Aluminium frame met carbon voorvork+ Promax mechanische schijfremmen+Shimano Sora 2x9 aandrijving+ Shimanocrankstel+ 25mm banden voor een comfortabele rit Bestel de Scultura Disc 200 nu online en laat hem afleveren via de lokale Merida dealer!

Art. nummer:  10522
 
  
Prijs:  
Van: 849,-

voor: 679,-

Prijs per maand klik hier.

TERUGDeel het met uw vrienden!


INFORMATIE


Neem contact met ons op over deze fiets

Fabrikant / importeur:
Merida Benelux bv
http://www.merida.nl Deze link opent een nieuw venster...

PDF Printkaart
Om een PDF Printkaart van deze fiets te printen of te bekijken heeft u Adobe Reader® nodig. Indien deze niet op uw systeem aanwezig is, kunt u deze gratis downloaden op de website van Adobe.

Mail een vriend
Stuur een link naar deze fiets aan een vriend of kennis.