E-Bikes ATB
E-Bikes Sportieve fietsen Stadsfietsen
Nieuwe fietsen Gebruikte fietsen

MERIDA CROSSWAY XT-EDITION BLACKSILVER 30 VERSNELLINGEN MET HYDRAULISCHE SCHIJFREMMEN EN CROSSWAY XT-EDITON MATT BLACK/SHINY SILVER L

Soort:  Crosshybride, Heren
Kleur:  Zwart
Maat:  55 cm
Wielmaat:  28"
Versnellingen:  30 versnellingen
Remmen:  Hydraulische schijfremmen
Gewicht:  12.43 kg
Modeljaar:  2018
Bijzonderheden:  De Merida Crossway XT-Edition is een veelzijdige sportieve hybride met schijfremmen en een verende voorvork. Doordat de Crossway fietsen de mogelijkheid bieden tot het monteren van spatborden, bagagedrage en een standaard zijn ze ook perfect te gebruiken voor woon-werk verkeer of als trekking fiets. Met zijn 30 versnellingen kan je met de Crossway XT-Edition ook in de bergen goed uit de voeten. Hydraulische schijfremmen zorgen onder alle omstandighede voor perfecte en constante remprestaties. De voorvork is voorzien van een remote lock-out waarmee de vork vanaf het stuur te blokeren is voor tijdens het rijden op de verharde weg of tijdens het klimmen. Ook beschikbaar met een dames frame. MERIDA CROSSWAY XT-EDITION HYBRIDE + Merida Crossway TFS frame+ Suntour verende voorvork met 65mm veerweg en remote lock-out (bediening vanaf het stuur)+ Shimano XT 3x10 aandrijving+ Shimano hydraulische schijfremmen+ Shimano XT crankstel+ Ook te leveren met spatborden, bagagedrager, standaard en verlichting Bestel de Merida Crossway XT-Edition nu online en laat hem afleveren via de lokale Merida dealer.

Art. nummer:  9038
 
  
Prijs:  
1.199,-

TERUGDeel het met uw vrienden!


INFORMATIE


Neem contact met ons op over deze fiets

Fabrikant / importeur:
Merida Benelux bv
http://www.merida.nl Deze link opent een nieuw venster...

PDF Printkaart
Om een PDF Printkaart van deze fiets te printen of te bekijken heeft u Adobe Reader® nodig. Indien deze niet op uw systeem aanwezig is, kunt u deze gratis downloaden op de website van Adobe.

Mail een vriend
Stuur een link naar deze fiets aan een vriend of kennis.