E-Bikes ATB
E-Bikes Sportieve fietsen Stadsfietsen
Nieuwe fietsen Gebruikte fietsen

MERIDA BIG SEVEN 300 MAVIC UPGRADE 27 VERSNELLINGEN MET HYDRAULISCHE SCHIJFREMMEN EN BIG SEVEN 300 MATT METALLIC BLACK/WHITE/GREEN 17&A

-9%
Soort:  Mountainbike, Heren
Kleur:  Mat Zwart
Maat:  43 cm
Wielmaat:  28"
Versnellingen:  27 versnellingen
Remmen:  Hydraulische schijfremmen
Gewicht:  13.3 kg
Modeljaar:  2017
Bijzonderheden:  De Merida Big.Seven 300 mountainbike heeft met zijn 27.5” wielmaat meer grip en comfort dan de oer-modellen met 26” wielen. Een Suntour verende voorvork met 100mm veerweg zorgt voor het opvangen van de schokken van ruige ondergrond. Door het lock-out systeem is de voorvork uit te schakelen om beter te kunnen klimmen of voor het rijden op verharde wegen. De hydraulische schijfremmen remmen zijn goed te doseren en remmen goed onder alle omstandigheden. MERIDABIG.SEVEN 300 MOUNTAINBIKE + Shimano Deore/Alivio 3x9 afmontage (27 versnellingen)+ Suntour verende voorvork, 100mm veerweg en lock-out+Tektro hydraulische schijfremmen, 180mm voor / 160mm achter Bestel de Merida Big.Seven 300 mountainbike nu online en laat afleveren via de lokale Merida dealer!

Art. nummer:  8974
 
  
Prijs:  
Van: 749,-

voor: 679,-

TERUGDeel het met uw vrienden!


INFORMATIE


Neem contact met ons op over deze fiets

Fabrikant / importeur:
Merida Benelux bv
http://www.merida.nl Deze link opent een nieuw venster...

PDF Printkaart
Om een PDF Printkaart van deze fiets te printen of te bekijken heeft u Adobe Reader® nodig. Indien deze niet op uw systeem aanwezig is, kunt u deze gratis downloaden op de website van Adobe.

Mail een vriend
Stuur een link naar deze fiets aan een vriend of kennis.