• Nieuw en tweedehands fietsen
  • Vrijetijdsfietsen en racefietsen.
  • Wielerkleding voor elke fietser.

Flyer dealers Breda

Flyer dealers in Breda

Louis van Dijk Fietsen is een van de officiële Flyer dealers in Breda. Met een uitgebreide keuze uit tweedehands en nieuwe fietsen vindt u gegarandeerd de fiets waar u naar op zoek bent. Blijf in beweging met een elektrische fiets van Flyer. Deze fietsen zijn van hoogwaardige kwaliteit en in diverse uitvoeringen verkrijgbaar. Bent u benieuwd naar de collectie van een van de beste Flyer dealers in Breda? Lees dan verder.

Ontdek de collectie van een van de officiële Flyer dealers in Breda

Flyer is een fietsenmerk dat ontzettend goed bekend staat. Louis van Dijk Fietsen mag zich een van de officiële flyer dealers in Breda noemen. In het assortiment zijn echter ook fietsen van diverse andere merken te vinden. Denk hierbij aan de fietsen van Giant, Trek, Cannondale, Merida, Batavus en Cortina. Of u nu op zoek bent naar een elektrische fiets, stadsfiets, mountainbike of tourfiets, u vindt het in onze collectie. Naast fietsen beschikken wij ook over een groot aanbod met fietsaccessoires, van helmen tot fietsrekken en van fietskleding tot fietsonderdelen.

Ontvang een goede service

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe fiets of uw huidige fiets graag wilt laten repareren. Wij Louis van Dijk Fietsen, wordt u altijd goed geholpen. Als een van de officiële Flyer dealers van Breda vinden wij het bieden van service ontzettend belangrijk. Kom langs in onze winkel en laat u adviseren of neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar (076) 521 71 48. Wij zijn ook bereikbaar op info@louisvandijkfietsen.nl.    

Bekijk ook:

Elektrische fiets Etten Leur | Herenfiets kopen | Goedkope fietsen Breda
Fietsvakshop
Wieler-hoek in Breda
Kleding-afdeling in Breda
Giant Experience in Breda
MTB's in Breda