• Nieuw en tweedehands fietsen
  • Vrijetijdsfietsen en racefietsen.
  • Wielerkleding voor elke fietser.

Crosshybrides

Crosshybrides in Breda

Bij Louis van Dijk Fietsen verkopen wij crosshybrides van diverse merken in Breda. Deze fietsen zijn ideaal voor echte sportievelingen, want ze hebben eigenschappen van een mountainbike én een racefiets. Hierdoor zijn het een snelle en lichte fietsen die allerlei soorten terreinen aankunnen.

Crosshybrides: nieuwe én tweedehands exemplaren bij ons in Breda

In ons assortiment in Breda vindt u crosshybrides van verscheidene bekende merken, zoals Giant, Merida en Ridley. Via het filter op onze website vindt u snel de fiets die aan al uw wensen voldoet. Ook vindt u bij iedere fiets een productomschrijving. Zo kunt u zich goed voorbereiden op de aankoop van uw nieuwe sportieve fiets. Bent u geïnteresseerd in de crosshybrides in ons assortiment in Breda, maar is uw budget beperkt? Bekijk dan eens onze mooie aanbiedingen. Hier zitten regelmatig mountainbikes, racefietsen en crosshybrides tussen. Zo koopt u een goede sportfiets tegen een aantrekkelijke prijs.

Profiteer van een uitstekende service

Wij hebben jarenlange ervaring met het assembleren van fietsen en beschikken over praktijkervaring in de wedstrijdsport. Hierdoor kunnen wij bij ons in Breda u uitstekend adviseren over welk type crosshybrides het beste bij u passen en kunnen wij deze perfect voor u afstellen. Zo fietst u zeker comfortabel en bent u klaar om optimaal te presteren. Heeft u vragen over ons assortiment? Bel dan gerust naar (076) 521 71 48 of stuur ons een e-mail.
 

Bekijk ook:

Herenfiets kopen | Goedkope fietsen Breda | Trek mountainbike aanbieding Breda
Fietsvakshop
Wieler-hoek in Breda
Kleding-afdeling in Breda
Giant Experience in Breda
MTB's in Breda