• Nieuw en tweedehands fietsen
  • Vrijetijdsfietsen en racefietsen.
  • Wielerkleding voor elke fietser.

Verkoop fietsen

Voor de verkoop van fietsen van uitstekende kwaliteit, moet u bij Louis van Dijk Fietsen zijn. Of u nu een handige stadsfiets, een sportieve racefiets of een fiets met trapondersteuning wilt: wij hebben precies de fiets die u zoekt. Voor zowel nieuwe fietsen als tweedehands fietsen kunt u bij ons terecht.

Verkoop van prachtige nieuwe én tweedehands fietsen

Wilt u een nieuwe fiets? Dan helpen wij u graag. Wij hebben een ruim aanbod van nieuwe fietsen van diverse bekende merken in de verkoop. U kunt bij ons een eenvoudige stadsfiets kopen, maar ook kinderfietsen en elektrische fietsen behoren tot ons assortiment. Wij hebben altijd mooie aanbiedingen, waardoor u een nieuwe fiets heeft voor een aantrekkelijke prijs. Heeft u liever een tweedehands fiets? Ook tweedehands fietsen zijn bij ons te koop en zijn altijd van uitstekende kwaliteit.

Een perfect afgestelde fiets

Wanneer u interesse heeft in een nieuwe of tweedehands fiets helpen wij u graag met het vinden van de fiets die aan al uw wensen voldoet. Bovendien kunnen wij, door onze jarenlange ervaring met het assembleren van fietsen, uw fiets dan ook perfect voor u afstellen. Zo fietst u zeker comfortabel. Heeft u vragen over de fietsten die wij momenteel in de verkoop hebben? Stuur ons dan gerust een e-mail of bel naar (076) 521 71 48. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Bekijk ook:

Verkoop fietsen | Goedkope fietsen Breda | Elektrische fiets Etten Leur
Fietsvakshop
Wieler-hoek
Kleding-afdeling
Giant Experience
MTB's