• Nieuw en tweedehands fietsen
  • Vrijetijdsfietsen en racefietsen.
  • Wielerkleding voor elke fietser.

Goedkope fietsen Breda

Voor goedkope fietsen in Breda kunt u terecht bij Louis van Dijk Fietsen. Naast duurdere en meer luxe (race)fietsen hebben wij namelijk ook een groot aantal goedkope fietsen in het assortiment van onze winkel in Breda. Zo bieden we bijna alle typen fietsen die wij verkopen ook een goedkoper segment aan, waarvan u nog steeds gegarandeerd bent van een kwalitatief goede fiets.

Nieuwe en gebruikte goedkope fietsen in Breda

Bij Louis van Dijk Fietsen hebben we een gigantisch assortiment aan fietsen. Zo hebben we in onze winkel in Breda ook een aantal goedkope fietsen. Ook deze fietsen zijn van betrouwbare en kwalitatieve merken waardoor we u kunnen verzekeren dat ze van hoge kwaliteit zijn. Naast nieuwe fietsen bieden wij ook gebruikte fietsen. Ook de gebruikte fietsen die u bij ons koopt zijn allemaal in zeer goede staat. Op deze manier kunt u dus voor een voordelige prijs een kwalitatief goede fiets kopen. Daarom zou u zeker eens de gebruikte fietsen bij Louis van Dijk fietsen in Breda moeten bekijken wanneer u op zoek bent naar een goedkope fiets.

Bezoek onze showroom en bekijk ons aanbod

Kom langs in onze showroom in Breda en bekijk zelf ons aanbod aan goedkope fietsen. Onze medewerkers komen u graag te hulp om u te begeleiden in de keuze naar de juiste fiets voor u. Heeft u vragen over onze winkel of ons assortiment? Bel dan gerust naar (076) 521 71 48.

Bekijk ook:

Goedkope fietsen Breda | Elektrische fiets Etten Leur | Fiets korting
Fietsvakshop
Wieler-hoek
Kleding-afdeling
Giant Experience
MTB's