• Nieuw en tweedehands fietsen
  • Vrijetijdsfietsen en racefietsen.
  • Wielerkleding voor elke fietser.

Fietsonderdelen Breda

Zoekt u een winkel waar u fietsonderdelen kunt kopen in Breda? Louis van Dijk Fietsen is waar u moet zijn. Naast ons ruime assortiment aan fietsen, kunt u in onze winkel in Breda namelijk ook terecht voor onder andere fietskleding, fietsonderdelen en eigenlijk allerlei accessoires gerelateerd aan fietsen.

Fietsonderdelen voor elke fietser en dat gewoon in Breda

Bij Louis van Dijk Fietsen in Breda kunt u terecht voor alles wat te maken heeft met fietsen, zo dus ook voor onderdelen voor uw fiets. U vindt bij ons in Breda dan ook zowel fietsonderdelen voor racefietsen die worden gebruikt voor de wedstrijdsport, als voor vrijetijdsfietsen. De specialisten in de winkel hebben een uitgebreide kennis van fietsen en hun onderdelen en hebben ook praktijkervaring in de wedstrijdsport. Dankzij deze kennis kunnen zij u op een deskundige manier helpen en advies geven over de juiste fietsonderdelen. In onze winkel werken wij alleen maar samen met de beste merken. Om deze redenen kunnen we er zeker van zijn dat we onze klanten een stukje kwaliteit kunnen geven.

Kom voor uw fietsonderdelen naar Louis van Dijk Fietsen in Breda

Wilt u meer weten over welke fietsonderdelen wij in ons assortiment hebben of welke onderdelen het meest geschikt zouden zijn voor uw fiets? Kom dan langs in onze showroom en onze specialisten helpen u graag verder. Ook kunt u hierover telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar (076) 521 71 48.

Bekijk ook:

Fietsonderdelen Breda | Kinderfiets kopen | Wielerkleding Breda
Fietsvakshop
Wieler-hoek
Kleding-afdeling
Giant Experience
MTB's