• Nieuw en tweedehands fietsen
  • Vrijetijdsfietsen en racefietsen.
  • Wielerkleding voor elke fietser.

Fietsen Roosendaal

Voor een ruim assortiment aan diverse soorten fietsen komt u naar Louis van Dijk Fietsen, gelegen in de omgeving van Roosendaal en Etten-Leur. Bij Louis van Dijk zijn we gespecialiseerd in de verkoop en reparatie van fietsen in de breedste zin van het woord. Wij hebben dan ook echt een passie voor fietsen.

Ruim assortiment aan fietsen in onze showroom nabij Roosendaal en Etten-Leur

Voor al uw typen fietsen komt u naar Louis van Dijk Fietsen, gelegen in de buurt van Rijsbergen, Ulvenhout en Prinsenbeek. Wij richten ons op zowel de sportieve fietser als de vrijetijdsfietser. In ons assortiment hebben wij onder andere:

In onze showroom vindt u de nieuwste modellen van de merken Batavus, Trek, Giant, Merida, Kalkhoff, Flyer, Santos en Cortina. Louis van Dijk Fietsen, gelegen in de omgeving van Roosendaal en Etten-Leur, heeft naast diverse soorten fietsen nog veel meer te leveren. Zo kunt u ook bij ons terecht voor onder andere fietskleding, regenkleding, fietstassen, onderdelen en accessoires.

Uitstekende service

Uiteraard kunt u in onze winkel in de omgeving van Prinsenbeek, Rijsbergen en Ulvenhout terecht voor diverse fietsen en andere fiets gerelateerde producten. Hiernaast leveren wij echter ook een uitstekende service. Zo hebben wij aan onze showroom een werkplaats waar we uw fiets kunnen repareren. Wanneer u besluit bij ons een of meerdere fietsen te kopen kunnen wij die ook brengen naar onder andere Roosendaal, Etten-Leur, Prinsenbeek, Rijsbergen en Ulvenhout. Al onze nieuwe fietsen worden rijklaar afgeleverd. Deze fietsen zien wij na twee maanden graag terug voor een gratis servicebeurt. Dat stukje extra service is waar we in uitblinken bij Louis van Dijk Fietsen.

Bezoek onze showroom

Kom langs in onze winkel, gelegen in de buurt van onder andere Prinsenbeek, Rijsbergen en Ulvenhout, om ons assortiment aan fietsen te bekijken of om een proefrit te maken op één van onze fietsen. Dankzij onze jarenlange ervaring met het assembleren van fietsen en praktijkervaring in de wedstrijdsport kunnen wij u een passend advies en het perfecte product naar uw wensen leveren. Heeft u vragen over één van onze producten of diensten? Aarzel dan niet en neem contact met ons op door te bellen naar (076) 521 71 48.

Bekijk ook:

Fietsen Roosendaal | Verkoop fietsen | Goedkope fietsen Breda
Fietsvakshop
Wieler-hoek
Kleding-afdeling
Giant Experience
MTB's