• Nieuw en tweedehands fietsen
  • Vrijetijdsfietsen en racefietsen.
  • Wielerkleding voor elke fietser.

Fiets korting

Wanneer u een fiets met korting wilt kopen in Breda, moet u zeker langsgaan bij Louis van Dijk Fietsen. Wij hebben tweedehands fietsen van uitstekende kwaliteit en verkopen ook nieuwe fietsen tegen aantrekkelijke prijzen. Wij hebben ook altijd fietsen in de opruiming. Zo bent u snel voorzien van een mooie fiets tegen een leuke prijs.

Altijd een fiets met korting op voorraad

Wij hebben altijd een ruim aanbod aan fietsen die zijn afgeprijsd. Op onze website ziet u welke aantrekkelijke aanbiedingen wij momenteel hebben. Hier vindt u stadsfietsen, racefietsen en zelfs elektrische fietsen met korting. Zit er geen fiets tussen die aan uw wensen voldoet? Vraag dan in de winkel naar de laatste aanbiedingen. Wie weet hebben wij net nieuwe fietsen in de opruiming en verrassen wij u met een goede deal.

Uitstekende tweedehands fietsen tegen een lage prijs

Wanneer u echt op zoek bent naar een koopje, moet u eens kijken naar onze tweedehands fietsen. Wij verkopen alleen fietsen die nog in goede staat zijn. Hierdoor krijgt u gegarandeerd een goed werkende fiets tegen een lage prijs. Het aanbod van tweedehands fietsen wisselt snel en is divers. Zo hebben wij vaak tweedehands stads- en kinderfietsen, maar vindt u ook regelmatig racefietsen in onze opruiming.

Snel voorzien van een nieuwe en goedkope fiets

Wilt u graag een fiets met korting kopen? Bezoek dan onze winkel in Breda. Daar slaagt u gegarandeerd. Heeft u vragen over ons huidige assortiment fietsen of onze opruiming? Neem dan gerust contact met ons op via e-mail of bel naar (076) 521 71 48. Wij helpen u graag. 
 

Bekijk ook:

Fiets korting | Fietsonderdelen Breda | Kinderfiets kopen
Fietsvakshop
Wieler-hoek
Kleding-afdeling
Giant Experience
MTB's