• Nieuw en tweedehands fietsen
  • Vrijetijdsfietsen en racefietsen.
  • Wielerkleding voor elke fietser.

Elektrische fiets Etten Leur

Wanneer u op zoek bent naar een kwalitatieve elektrische fiets in de omgeving van Etten-Leur bent u bij Louis van Dijk Fietsen aan het juiste adres. Een elektrische fiets geeft u net een beetje extra bij tegenwind of wanneer u een heuvel op fietst. Dankzij een elektrische fiets bent u moeiteloos deze obstakels de baas. Hierdoor kan een elektrische fiets u veel fietsgemak opleveren.

Voor de allerbeste elektrische fiets komt u naar Louis van Dijk Fietsen nabij Etten-Leur

Bij Louis van Dijk Fietsen hebben we een ruim en divers assortiment aan elektrische fietsen. Hierbij bieden we een ruime keuze aan verschillende merken, modellen en formaten en prijsklassen. Ook hebben we in onze winkel, gelegen in de omgeving van Etten-Leur, de elektrische fiets die als beste getest is door de Nationale Fietsersbond: de Kalkhoff Pro Connect Impuls 9. Deze elektrische fiets hebben we, samen met vele andere kwalitatief hoogwaardige modellen, ruim op voorraad. Voor een goede elektrische fiets komt u dus naar Louis van Dijk Fietsen, gelegen in de buurt van Etten-Leur.

Bezoek onze winkel en maak een proefrit

Hebt u interesse in een elektrische fiets? Kom snel naar onze winkel en wij geven u een uitgebreid advies gebaseerd op uw wensen. Ook kunt u in onze winkel in de buurt van Etten-Leur een proefrit maken op een van onze elektrische fietsen. Heeft u vragen over onze elektrische fietsen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar (076) 521 71 48. Onze specialisten staan u graag te woord.

Bekijk ook:

Elektrische fiets Etten Leur | Fiets korting | Fietsonderdelen Breda
Fietsvakshop
Wieler-hoek
Kleding-afdeling
Giant Experience
MTB's