E-Bikes ATB
E-Bikes Sportieve fietsen Stadsfietsen
Nieuwe fietsen Gebruikte fietsen
  • Verkoop en reparatie
  • Fietskleding
  • Fietsonderdelen
  • Uitstekende service

Wielerkleding Breda

Bij Louis van Dijk Fietsen in Breda verkopen we niet alleen fietsen maar ook wielerkleding. Als echte specialist op het gebied van fietsen en de wielersport hebben wij namelijk een erg breed assortiment om de verkoop van fietsen heen. Wij bieden dan ook wielerkleding van verschillende merken waarbij we drie hoofdmerken hebben: Craft, Castelli en Gore. Er zijn natuurlijk ook diverse andere merken vertegenwoordigd in onze winkel. De kleding van alle merken in onze winkel heeft één ding gemeen: allen zijn ze van een hoogwaardige kwaliteit waarbij pasvorm en bescherming centraal staan.

Wielerkleding voor elke fietser vindt u bij Louis van Dijk Fietsen in Breda

In onze showroom in Breda vindt u een compleet aanbod aan wielerkleding voor elke fietser. Ons assortiment past zich ieder seizoen aan. Hierdoor hebben we altijd weer iets nieuws te bieden en kunt u het gehele jaar door van uw fiets genieten. Om ons assortiment compleet te maken hebben we in onze winkel in Breda naast wielerkleding ook wielerschoenen, regenjassen, handschoenen en diverse toebehoren. Na een bezoekje aan onze winkel kunt u dus met een complete uitrusting op pad.

Kom naar onze showroom in Breda voor de nieuwste collectie aan wielerkleding

De nieuwste collectie wielerkleding van topmerken bekijkt u in onze showroom in Breda. Onze collectie vernieuwt regelmatig dus het is zeker de moeite waard om vaker langs te komen. Onze specialisten in de winkel adviseren u graag over de beste wielerkleding voor u. Heeft u vragen over onze collectie wielerkleding? Neem dan contact met ons op door te bellen naar (076) 521 71 48

Bekijk ook:

Elektrische fiets Etten Leur | Mountainbike Etten Leur | Fietsenwinkel Etten Leur | Fietsen Roosendaal
Fietsvakshop
Wieler-hoek
Kleding-afdeling
Giant Experience
MTB's